Oblačno
14°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Princezná Diana (†36). Najkrajšie chvíle jej života
Zdielať na
Showbiznis

Princezná Diana (†36). Najkrajšie chvíle jej života

Zdroj: ISIFA

Písal sa rok 1986. Princezná Diana bola šťastná. Hra so synmi Williamom a Harrym... Nič jej nechýbalo. Obaja mali mamu veľmi radi. To vedia aj tvorcovia najnovšieho filmu o princeznej waleskej, ktorý mal nedávno premiéru.

Potvrdzuje to aj britsko-austrálska herečka Naomi Watts. Tá dvakrát odmietla rolu Diany.

Obávala sa totiž toho, čo si o snímke pomyslia Dianini synovia. Pozrite si fotogalériu ich hier s mamou.

"Samozrejme, veľmi mi záleží na tom, ako to vnímajú, sama som matkou dvoch chlapcov," priznala 44-ročná hviezda, ktorá raz princa Williama stretla osobne.

"Videla som ho v reštaurácii a veľmi som znervóznela, lebo keby som zachytila jeho pohľad, nechcela som si ho vysvetľovať a myslieť si, že má z tohto nápadu negatívny pocit. Tak som si dávala pozor, aby som sa na neho nepozerala," vysvetlila.

Snímku je v našich kinách od druhej polovice septembra. Zachytáva posledné dva roky Dianinho života, vrátane vzťahov s kardiochirurgom Hasnatom Khanom a filmovým producentom a obchodníkom Dodim Al-Fayedom.

Práve s ním sa viezla v aute v čase tragickej smrti. Najnovšie však vyšla najavo teória, podľa ktorej nebolo úmrtie princeznej nehodou, ale sprisahaním britskej vlády. VIAC V REPORTÁŽI.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:25!

Zdroj: SITA, ISIFA, tv joj

Zdielať na

Najčítanejšie