Zatiahnuté
10°
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Karel Gott nastúpil znovu do nemocnice: Držte mi palce, požiadal národ
Zdielať na
Showbiznis

Karel Gott nastúpil znovu do nemocnice: Držte mi palce, požiadal národ

Zdroj: blesk.cz

A je to tu znova. Spevák Karel Gott (76) dnes nastúpil opäť do nemocnice, kde ho zajtra čaká ďalšia operácia. Fotoreportéri speváka zastihli vo chvíli, keď ho do Všeobecnej fakultnej nemocnice priviezla manželka Ivana (40).

"Tak ideme na to, držte mi palce," povedal Blesku statočný Gott zatiaľ čo jeho manželka vykladala veľký kufor, ktorý si Karel zabalil. Podľa našich informácií bude hospitalizovaný týždeň až desať dní.

"Pani Gottová odviezla dnes pána Gotta do VFN na Karlovom námestí. Viac informácií, s ohľadom na súkromie pána Gotta, nebudem poskytovať," povedala spevákova hovorkyňa Aneta Stolzová.

Operácia Slávika nesúvisí s rakovinou lymfatických uzlín, ktorú prekonal. "Ale je životne dôležitá. Je to nepríjemná vec, musí sa potom dodržiavať veľmi prísna diéta," povedal už pred týždňom.

Zákrokom v spevákovej brušnej dutine lekári podľa informácií Blesku vrátia do pôvodného stavu zakončenia tráviaceho traktu. V provizórnom riešení to bolo od konca októbra, kedy Gott prekonal náhlu brušnú príhodu. Práve počas nej doktori odhalili, že trpí rakovinou lymfatických uzlín.

Tú nakoniec Karel po náročných šiestich chemoterapiách porazil. Teraz prichádza na rad doriešenie problému s trávením. Pôvodné informácie hovorili o tom, že Gotta budú operovať v IKEM, pretože práve tam ho s náhlou príhodou brušnou prijali vlani na jeseň a minulý týždeň tam bol tiež na vyšetrení.

Podľa aktuálnych informácií išlo ale len o kontrolu srdca, ktoré mu vlani často rozochvela arytmia. Vyšetrenie dopadlo v poriadku a preto sa lekári z IKEM dohovorili s tými na Karlovom námestí, kde sa mimochodom Gott liečil na rakovinu, že v jeho operácii nie je žiadna prekážka.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie