Zatiahnuté, dažďové prehánky
11°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Oko zo seriálu ZOO prišiel o oko. Vypichol mu ho pštros
Zdielať na

Oko zo seriálu ZOO prišiel o oko. Vypichol mu ho pštros

Trošku hipík, trošku mládenec. Myslí si o sebe, že má zázračné schopnosti. Je napríklad presvedčený o tom, že vie komunikovať so zvieratami. V seriáli ZOO tak vystupuje Oko alias Csongor Kassai.

"Postava Oka bola dosť zaujímavá, bizarná, pretože mi dali šatku na hlavu, jedno oko mi zakryli a vyzeral som ako pirát," konštatuje herec Csongor Kassai.

Oko a pštros

Dodnes pritom netuší, prečo vyzerá, ako vyzerá. A sám nemá pocit, že pôsobí ako pirát.

"Skúsili sme urobiť promo k tomu, ako Oko prišiel o oko. Vyzerá to tak, že na začiatku, keď prišiel do ZOO pracovať, rád si vypil a raz sa tak dostal do výbehu pštrosov. Jednému z nich sa to ale nepáčilo, že bol Oko taký agresívny a vypichol jedno oko," rozpráva.

S páskou cez oko

S páskou cez oko nevidí na vôbec nič. "Jeden, dva obrazy, to dáte. Keď už mám štyri, päť obrazov a dám si dole pásku, zisťujem, aké je to druhé oko presilené," hovorí. Kým sa dostane do normálu, trvá mu to pár minút.

Priznáva, že nakrúcanie nie je vždy jednoduché. Keďže sa ako herec dostane aj do výbehov, kde je nerovný terén, so zakrytým okom má čo robiť, aby si sám neublížil, či nespadol.

Csongor Kassai má zopár vtipných príhod z nakrúcania. "Mali sme si štrngnúť a ja som netrafil pohár, lebo som nevidel, v akej vzdialenosti je," rozpráva.

Pozrite si priloženú reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie