Zatiahnuté
12°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Zvrat v seriáli ZOO! S kým sa bude bozkávať Ján Koleník?
Zdielať na

Zvrat v seriáli ZOO! S kým sa bude bozkávať Ján Koleník?

Nazrite do zákulisia obľúbeného seriálu ZOO. O tom, ako sa nakrúcajú divoké scény s ľuďmi, prehovorila seriálová Ľudmila Balážová alebo v skutočnosti Daniela Pribullová.

Mladá herečka sa k takémuto seriálu dostane prostredníctvom kastingu. "Vyberali ženy na tú postavu. Preto som prišla do Bratislavy na kasting a režisérovi som sedela, tak si ma vybral," prezrádza herečka Daniela Pribullová.

Kasting

Herečka už ma dosť slušnú kariéru. Objavila sa v seriáloch i filmoch. No ani k tejto postave sa nedostala "protekčne". "Na tú postavu bolo viacero uchádzačiek, čiže mňa zavolali a ten režisér si ma vybral," hovorí.

Seriálová Ľudmila Balážová počas nakrúcania často v styku so zvieratami nie je. "Bohužiaľ, ale zažila som aj ja zvieratá. Točila som s medveďom, ktorého som veľmi túžila pohladkať. Išla som preto za ošetrovateľom a nakoniec som medveďovi dala piškótu a pohladkala ho," spomína.

Facka a pusa

V seriáli sa Daniele stalo, že dostala facku od svojho partnera. "Facka s Jurom Hrčkom sa nakrúcala úplne jednoducho. Úplne krátko. Povedala som Jurajovi ´prosím ťa, poďme to spraviť hneď a raz, daj mi tu facku a bude to´," odtajuje.

V ďalších dieloch sa ale nečakane objaví pusa. Dokonca hneď so sexi hercom, hlavnou postavou. Dôjde teda k zvratu?

"Túto pusu sme točili 14. februára, na Valentína, tak som si robila srandu, že som sa bozkávala s Jankom Koleníkom na Valentína," hovorí herečka.

Podľa slov herečky tá postava pod vplyvom rozvodu, pod vplyvom nepriaznivých okolností jej manželstva si predstavuje, aké by to bolo fajn začať nový vzťah.

Pozrite si reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie