Zatiahnuté
18°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Kostlivec v skrini Sagvana Tofiho: Musí splatiť dlh 2,3 milióna korún
Zdielať na
Showbiznis

Kostlivec v skrini Sagvana Tofiho: Musí splatiť dlh 2,3 milióna korún

Zdroj: blesk.cz

Bol to vždy smoliar na peniaze. Práve v čase, keď sa Sagvan Tofi (51) stále spamätáva zo smrti nevlastného otca, kriminalistu Miloslava Dočekala († 74), prišla ďalšia rana: Musí splatiť starý a poriadne veľký dlh.

Podľa informácií Blesku súd pred niekoľkými dňami rozhodol, že spevák a herec musí vrátiť cca 2,3 milióna korún.

A to svojim kamarátom, podnikateľom a producentom Michalovi Bělouškovi (49) a Viktorovi Mrázovi (48), ktorí so spoločnosťou No Art s.r.o. produkovali v Prahe muzikál Deti raja, v ktorom Sagvan exceloval. Spor sa ale divadla vôbec netýka.

"Dlhoval nám peniaze od roku 1995. Nebudem hovoriť koľko. Tiahlo sa to dvadsať rokov a nám už došla trpezlivosť. Mal dosť času to vyriešiť, mohol tie peniaze vracať postupne alebo o tom dostatočne komunikovať. Nič také sa nestalo," povedal Blesku Michal Běloušek.

"Ten spor bol vedený medzi mnou a Sagvanom," spresnil ešte. Úhradu sumy 2,3 milióna korún navrhol v celom spore sám spevák.

"Súd len potvrdil ich návrh. My sme iba pristúpili na to, čo oni navrhli, teda na zmier. Proti tomu teda nie je odvolanie," dodal Běloušek.

"Viete, ja k tomu teraz nechcem nič hovoriť. Celé je to v riešení. Až bude vhodný čas, prehovorím," povedal Blesku do telefónu Tofi. "Fakt sa to nehodí, aby som niečo hovoril, riešia to právnici," rozlúčil sa.

Zdielať na

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie