Polojasno
22°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Dvorný režisér Bohdalovej Zdeněk Zelenka: Urgentná operácia
Zdielať na
Showbiznis

Dvorný režisér Bohdalovej Zdeněk Zelenka: Urgentná operácia

Zdroj: blesk.cz

Režisér hereckých koncertov Jiřiny Bohdalovej, rozprávky Nesmrteľná teta či cyklu Ach, ty vraždy, Zdeněk Zelenka (61) musel ísť urgentne na operáciu. Nečakane mu totiž praskol bedrový kĺb, a tak dnes podstúpil jeho výmenu.

"Bolo to ako blesk z čistého neba. Pri vystupovaní z auta mi v bedrách zrazu prasklo a zacítil som bolesť, akoby ma pichol hrdzavý klinec, " prezradil Blesku Zelenka, ktorému následne diagnostikovali artrózu pokročilého stupňa.

"Pritom tomu žiadne ťažkosti nepredchádzali. Že by som mal podobnú operáciu podstúpiť, to by som nečakal ešte dobrých desať rokov, " dodáva režisér, ktorému operácia a následná plánovaná šesťtýždňová rehabilitácia poriadne skomplikovala plány na najbližšie mesiace.

"Onedlho bude mať premiéru komédia Každý milión dobrý, ktorú som natočil k blížiacim sa 85. narodeninám Jiřiny Bohdalovej, a píšem chystaný seriál, rozprávku a muzikál.

Že by som mal mať dva mesiace ruky v lone, neprichádza do úvahy. Preto som si do nemocnice nechal doviezť počítač a tlačiareň, aby som z lôžka mohol písať, " smeje sa režisérska legenda.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie