Oblačno
15°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Bratislavský bál ukončil plesovú sezónu, hostia si ho nevedeli vynachváliť
Zdielať na

Bratislavský bál ukončil plesovú sezónu, hostia si ho nevedeli vynachváliť

V hlavnom sa meste konal prestížny Bratislavský bál, ktorý ukončil plesovú sezónu. Známe tváre slovenského šoubiznisu sa v príjemnej atmosfére zabávali až do rána.

Bratislavský bál je jedným z najprestížnejších plesov v hlavnom meste a preto hostiteľom večera bol primátor Ivo Nesrovnal s manželkou, ktorá čaká bábätko.

Dobrá nálada panovala po celý večer. Nechýbali ani Lelkešovci a Sisa sa predviedla v krásnej modrej róbe, ktorú jej návrhárka stihla ušiť len tak-tak.

"Volala mi včera, že Sisa ja ich nemám, no prepáč, keď ich nebudem mať dnes, tak bude zle," opisuje Sisa.

V skvelej nálade bola aj operná speváčka Adriana Kučerová s partnerom Matejom Drličkom. Podebatili so Zdenkou Studenkovou, ktorej garde robil neznámy muž.

Pozitívne ohlasy

Na parkete to známe tváre roztočili. "Toto je úžasný ples, vynikajú ľudia, jedlo, všetko je super," neskrývala nadšenie Andrea Heringová.

Podobný názor má aj Peter Justin Topoľský. "Ja sa zabávam na bratislavskom bále najlepšie, je to asi tou budovou, tými ľuďmi," hovorí

Historická budova bratislavskej Reduty prilákala aj modelku Michaelu Gašparovičkovú, ktorá mala na sebe síce masku, ale prezradil ju dekolt.

"Je tu veľmi príjemne, každým rokom viac a viac," hovorí.

Bratislavská čučoriedka

Súčasťou bálu je aj ocenenie Júliusa Satinského Bratislavská čučoriedka, ktorú si tento rok odniesol Marián Labuda, s ktorým boli kamaráti.

"Už keď nebudú v našich lesoch čučoriedky, jeho odkaz to slovo navždy zostane," povedal.

Jeho mladší kolega Pavol Hamel trávil čas na bále pracovne, no stíhal všetko.

Ako typický chlap obzeral baby. "Práve preto som tu," smial sa.

Pozrite si reportáž:

Najčítanejšie