Oblačno
25°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Marián Miezga je ideálny chlap! Aspoň v seriáli Naši...
Zdielať na

Marián Miezga je ideálny chlap! Aspoň v seriáli Naši...

Je dobrý manžel, príkladný otec a svedomitý zamestnanec. Jednoducho ideálny chlap. Aká je ale v skutočnosti hlava rodiny zo seriálu Naši?

Marián Miezga hrá v seriáli Naši Mariána Rodinu. "Meno som sa dozvedel až počas nakrúcania. A zvykal som si na to dlho," priznáva herec.

Manžel, ktorého Marián Miezga hrá, pôsobí až ideálne. "Samozrejme, že nie je tá postava dokonalá. Každý má svoje pre a proti. Ale viacerí mi už povedali, že by chceli byť ako Marián Rodina," prezrádza.

"Je to príjemný chlapík. A hrá sa naozaj dobre. Nie je nič lepšie ako keď dostanete scenár a smejete sa od začiatku do konca," dodáva Marián Miezga.

Kopec zábavy

Režisér herca dlho presviedčať nemusel. "S Petrom Begányim si rozumiem, už som s ním niektoré projekty robil a bola to veľmi príjemná práca," odtajuje.

Herec si sadol nielen s kolegami profesionálmi, ale aj s chlapcami, ktorí v seriáli hrajú. "Sú to veľmi zlatí chalani, všetci traja. Veľmi radi sme s nimi sedeli aj počas pauzy, je s nimi totiž veľká sranda," hovorí Marián Miezga.

Naši je komediálny seriál, ktorý zachytáva obraz všedný života päčlennej rodiny. Otec a matka zápasia s výchovou svojich troch synov. V seriáli sa preto striedajú všetky emócie od smiechu až po krik. S ich príhodami a situáciami sa dokáže stotožniť nejeden rodič.

Marián Rodina je ideálny chlap, pozrite si reportáž:

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie