Jasno
18°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Ben Cristovao sa fotil s hákovými krížmi: Čo tým chcel svalovec povedať?
Zdielať na
Showbiznis

Ben Cristovao sa fotil s hákovými krížmi: Čo tým chcel svalovec povedať?

Zdroj: instagram

V zimných mesiacoch celebrity rady vyrážajú niekam za slniečkom. A ani spevák Ben Cristovao nie je výnimka. S priateľmi odišiel do Malajzie si opáliť svoje dokonalé svalnaté telo, ochutnať miestnu kuchyňu a vyfotiť sa s hákovými krížmi. Prečo?

Idol dievčenských sŕdc, spevák Ben Cristovao, je veľký cestovateľ, ktorý sa nebojí dobrodružstva ani adrenalínu. To dokazujú jeho účty na sociálnych sieťach, ktoré sú zaplnené fotografiami z ciest, a tiež originálne klipy k jeho piesňam.

Tentoraz si vyrazil s kamarátmi do Malajzie. Spevák si pri mori užíva pestrý program, relaxuje, číta knihy alebo sa vyhrieva na slnku. Okrem toho na sociálnu sieť umiestnil trochu kontroverznú fotografiu.

Vyfotil sa totiž s hákovými krížmi, ktoré boli súčasťou jednej z miestnych brán. Rozhodne to však nebolo preto, že by sa vyžíval v nacistickej ideológii. Naopak fanúšikom osvetlil kúsok histórie.

"Veľa ľudí nevie, že svastika (hákový kríž) je oveľa staršia ako nacizmus. Je to súčasť budhistického aj hinduistického náboženstva a tento symbol je dodnes používaný ako symbol šťastia, " napísal k fotografii.

A od fanúšikov schytal hlavne pochvalné komentáre. Jeho reporty z ciest si u nich totiž, tak ako jeho hudba, našli svoje miesto.

Zdielať na

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie