Oblačno
13°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Ben Cristovao (27) mal nehodu na motorke!
Zdielať na

Ben Cristovao (27) mal nehodu na motorke!

Spevák a tanečník česko-angolského pôvodu mal počas dovolenky v Thajsku s kamarátom, nehodu. Dokonca si poležal na chirurgickom stole.

Thajská starostlivosť

Finalista československej speváckej reality šou a miláčik dievčat, mladý spevák Ben Cristovao bude mať na svoju dovolenku naozaj rôznorodé spomienky.

Keď sa išiel previesť na motorke s kamarátom, skončil na zemi. Počas nehody na prašnom teréne si škaredo poranil ruku a musel si ju nechať zašiť.

"Veľa ľudí sa ma pýtalo aká bolo ošetrenie v thajskej nemocnici a ja musím povedať, že ich starostlivosť bola naozaj super. Nemáte sa čoho báť ak sa vám niekedy niečo prihodí, ja im môžem iba ďakovať", dopľňa svoje rozprávanie Ben.

Odvaha mu nechýba

Všetky detaily okolo svojej dovolenky a teda aj zranenia a následného ošetrovania nakrúcali spolu s kamarátom na kameru a tak si spevák povedal, že by to mohol byť celkom slušný materál do videoklipu k novej skladbe.

Uvidieť tak môžete obrázky zašívania, ale aj iné Benove zážitky. Najmä zábery z nemocnice sú skôr určené pre silnejšie povahy.

Video v ktorom sú okrem nehody a krás Thajska zachytené aj momenty okolo tetovania speváka, postihal Ben sám.

Najčítanejšie