Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Spice Girls vyrazia na turné, ale bez Victorie!
Zdielať na

Spice Girls vyrazia na turné, ale bez Victorie!

Zdroj: ISIFA

Je viac ako pravdepodobné, že najznámejšia dievčenská skupina 90. rokov minulého storočia opäť spojí svoje sily! Avšak fanúšikovia Victorie zostanú sklamaní.

Victoria Beckham sa nechce zúčastniť na turné skupiny Spice Girls, o ktorom sa hovorí v súvislosti s 20. výročím ich debutovej nahrávky Spice (1996). Správu priniesol portál TMZ, ktorému to potvrdil interpretkin zástupca. "Veľmi si váži skvelé chvíle, ktorú spolu v minulosti zažili, avšak teraz sa sústredí predovšetkým na rodinu a podnikanie v módnom priemysle," uviedol.

Štyridsaťjedenročná manželka Davida Beckhama sa naposledy predviedla so Spice Girls v roku 2012 počas ich špeciálneho vystúpenia na olympijských hrách v Londýne. Začiatkom roka 2014 však Victoria vyhlásila, že s pôsobením v skupine skončila.

O možnom turné bývalých členiek Spice Girls sa začalo hovoriť už vlani v septembri, keď Geri Halliwell potvrdila, že o tom spolu s kolegyňami premýšľali. V októbri zas Alan McLean z americkej skupiny Backstreet Boys naznačil, že by so Spice Girls mohli absolvovať turné.

V rozhlasovej relácii The Chris Evans Breakfast Show Halliwel prezradila, že ak sa dajú opäť dohromady, budú len štyri. "Ak bude niečo jednoznačné, oznámime to spolu," dodala.

ISIFA

Pre ženu

Najčítanejšie