Polojasno
22°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Geri Halliwell sa vydala! Pozrite, aké mala krásne šaty!
Zdielať na

Geri Halliwell sa vydala! Pozrite, aké mala krásne šaty!

Zdroj: profimedia

Do chomútu v nádherných šatách! Anglická speváčka Geri Halliwell sa v piatok 15. mája vydala za milionára Christiana Hornera. Bývalé kolegyne zo skupiny Spice Girls sa neunúvali prísť, až na jedinú výnimku!

Bývalá členka Spice Girls sa vydala za Christiana Hornera, šéfa tímu formuly 1 Red Bull. Dvojica si povedala "áno" v nádhernom prostredí Woburn Abbey v anglickom Bedfordshire. Po boku Geri po celý čas stála jej deväťročná dcérka Bluebell Madonna, ktorej otcom je scenárista Sacha Gervasi.

Novomanželom prišla zo slávnej dievčenskej skupiny zablahoželať len Emma Bunton, ktorej synovia Tate a Beau dokonca pomohli nevestu doviesť k oltáru. Mel C sa neukázala, rovnako ani Mel B, s ktorou si Geri údajne nikdy nerozumela

Ďalšia z bývalých členiek zoskupenia Victoria Beckham popriala novomanželom šťastie aspoň prostredníctvom sociálnej siete Twitter. V správe tiež napísala, ako ľutuje, že sa nemohla zúčastniť na svadbe.

Štyridsaťdvaročná Geri Halliwell a o rok mladší Christian Horner vystupujú na verejnosti ako pár od začiatku roka 2014. Zásnuby sa konali vlani v novembri.

Najčítanejšie