Polojasno
21°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Davida si udržuje týmto: Victoria dokáže s telom neuveriteľné veci!
Zdielať na

Davida si udržuje týmto: Victoria dokáže s telom neuveriteľné veci!

Zdroj: profimedia

Beckhamovci sú jedným z najstálejších a najzamilovanejších párov svetového šoubiznisu. Vychovávajú spolu štyri deti, obaja majú po štyridsiatke a napriek tomu v ich manželstve nechýba vášeň. Aké je ich tajomstvo?

Hovorí sa, že časom v manželstve vyprchá všetka vášeň a zostane v ňom len rutina. Beckhamovci sú však výnimkou, ktorá potvrdzuje pravidlo. David a Victoria, ktorí sa spoznali v roku 1997 a sú spolu osemnásť rokov, idylku zjavne nepredstierajú, ale ju žijú.

Manželia majú pre seba vždy len tie najmilšie slová plné vzájomnej úcty a komplimentov. Hoci je anglický pár v intímnych otázkach zdržanlivý, obaja potvrdili, že majú úžasný sexuálny život. A keď sa pokúšali o dcéru, v spálni sa vraj stretávali päťkrát denne!

Instagram/Victoria Beckham

David nedávno oslávil okrúhlu štyridsiatku, no spolu s o rok staršou Victoriou dbajú o svoj výzor a fyzickú kondíciu. Bývalá členka Spice Girls a momentálne úspešná návrhárka pred pár dňami pridala na instagram fotografiu, na ktorej ukazuje, aká je ohybná.

Sediac na gauči drží vystretú štíhlu nohu v neuveriteľnom uhle. Ohybná mama štyroch detí zjavne v cvičí jógu, čo určite ocení jej milovaný manžel.

Najčítanejšie