Polojasno
22°
Bratislava
Patrasovej došla trpezlivosť: Šup s milenkou do smetiaka
Zdielať na
Showbiznis

Patrasovej došla trpezlivosť: Šup s milenkou do smetiaka

Zdroj: blesk.cz

Letela z vily Dády (59) a Felixa (72) Slováčkovcov na pražských Vinohradoch. Maľba od muzikantovej milenky Lucie Gelemovej (33), autorkou nazvaná príznačne Milenci, skončila v smetiaku. Medzi odpadkami.

Blesk na čudný zmesový odpad upozornil muž, ktorý okolo vily Slováčkovcov na pražských Vinohradoch pravidelne chodí na prechádzku so psom.

Podľa internetovej galérie na stránkach sekty OLDM má mať neverník Slováček v zbierke už tri obrazy od svojej milej. Samotný muzikant avšak na priamu otázku Blesku robil prekvapeného.

"Nechápem, ako to myslíte. Predsa ich nemôžem mať doma, to iste uznáte, " povedal nám pred časom sám Felix. Teraz to ale vyzerá, že opäť zahmlieva. Alebo o svojom majetku nemá úplne presný prehľad. Odkiaľ by sa asi obraz do smetiaka pred domom dostal než priamo z vily.

Podvádzaná Patrasová sa k vyhodenému plátnu milenky svojho manžela rozhodne nechce vyjadrovať. "Nehnevajte sa, ale naďalej trvá, že sa až do rozvodu nebudem k ničomu vyjadrovať," povedala herečka rezolútne. Komu teda rupli nervy a nechcel mať už obraz pod strechou, je tak vo hviezdach.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie