Polojasno
12°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Rozvod Patrasovej a Slováčka: Dejú sa veľmi smutné veci
Zdielať na
Showbiznis

Rozvod Patrasovej a Slováčka: Dejú sa veľmi smutné veci

Zdroj: blesk.cz

Studená vojna sa rozpútala vo vile na Vinohradoch. Po tom, čo Dáda Patrasová (59) podala žiadosť o rozvod, to u Slováčkovcov doma pekne vrie a manželia sa nechcú ani stretnúť. Komunikujú spolu len prostredníctvom detí, asistentku alebo médií.

Tichá domácnosť. Tá panuje v rozľahlej vile na Vinohradoch. Felix Slováček (72) a Dáda Patrasová sa už nechcú ani stretnúť. Ešte že je dom tak obrovský, takže s oddelením spální nebol veľký problém – píše blesk.cz.

Felixov syn Felix mladší (32) býva so svojou priateľkou Míšou Zemánkovou (34) v matkinom byte na Karlovom námestí, a tak uvoľnil svoju izbu.

Manželia už dávno spálňu nezdieľajú. Dáde došla trpezlivosť so záletným Felixom, ktorý mal pomer s výtvarníčkou Luciou Gelemovou (32), a podala žiadosť o rozvod.

Manželia sú kvôli svojim povolaniam veľmi často na cestách, a zatiaľ čo sa skôr snažili diár usporiadať tak, aby čo najviac boli spolu, teraz sa snažia, aby sa v obrovskej vile stretali čo najmenej.

“Som na Slovensku,“ povedal Felix v piatok.

Týždeň predtým zasa muzikant trávil niekoľko dní v kúpeľoch Jáchymov. Dáda má po nakrúcaní seriálu Bezdružice tiež mnoho vystúpení, a tak novo zrekonštruovaná kuchyňa, kde Dáda často pre Felixa varila, zíva prázdnotou.

Manželia už sa spolu vôbec nerozprávajú a komunikujú spolu len prostredníctvom detí, asistentiek a médií.

Zdielať na

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie