Jasno
10°
Bratislava
Bonifác
14.5.2024
Ďalšia rana pre podvedenú Dádu: Milenka exhibovala pred Felixom
Zdielať na
Showbiznis

Ďalšia rana pre podvedenú Dádu: Milenka exhibovala pred Felixom

Zdroj: ahaonline.cz

Mala to byť cesta k spoločne stráveným sviatkom. Felix Slováček (72), pyšný na veľkolepý projekt Sinatrology, pozval do Obecného domu manželku Dádu (59). Lenže prišla milenka Lucie Gelemová (32).

Pre veľký záujem boli v Prahe k stým narodeninám Franka Sinatru († 82) koncerty hneď tri. Dáda, ktorá cez víkend hrala pre deti, mala lístky na nedeľu večer. Lenže na sobotňajšie vystúpenie nečakane vplávala v krvavo červenej róbe a na červených ihličkách Lucie Gelemová.

Muzikant odviedol skvelú prácu, keď podľa vlastných slov od leta pracoval na tom, aby začínajúcu maliarku dostal do spoločnosti. Už je tam evidentne ako doma.

Lístok zahodila

"Ja som ju nepozýval, ale predsa nemôžem zabrániť tomu, aby si kúpila lístok," bránil sa Slováček.

Na rozdiel od milenky, svoju ženu Dádu pozval, aj keď už začiatkom novembra podala kvôli jeho nevere žiadosť o rozvod.

"Lenže keď Dáda počula, že tam bola Gelemová, okamžite sa rozhodla, že na koncert o deň neskôr nepôjde, "zverila sa Aha! blízka priateľka herečky. Lístok skončil v koši.

Vianoce v lufte

Dáda vzala účasť milenky v Obecnom dome ako ďalšiu zradu. Aj Vianoce sú teraz kvôli tomu na vode. "Všetko je už zase na mŕtvom bode," potvrdil Aha! zdroj.

Samotná Patrasová sa už nechce verejne vyjadrovať. K otázke spoločných Vianoc len utrúsila: "Neviem, ako to bude. Teraz to naozaj neviem. "

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie