Jasno
16°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Artur Štaidl: Syn Ivety Bartošovej na Vianoce prekvapil
Zdielať na
Showbiznis

Artur Štaidl: Syn Ivety Bartošovej na Vianoce prekvapil

Zdroj: ahaonline.cz

Bezbolestná smrť. Tak nazvala metalcorová skupina Artura Štaidla (19) Behind the Mirror pieseň, z ktorej videoklipu ide des a hrôza. Jeho tragicky zosnulá mama a princezná popu Iveta Bartošová († 48) by bola v šoku, čo vyrástlo z jej sladkého chlapčeka.

"Tak, a sú tu Vianoce. Každý si nadeľuje darčeky a my pre vás tiež jeden väčší darček chystáme. Bohužiaľ príde neskôr, ale aspoň sa máte na čo tešiť, " oznámila skupina, v ktorej je Artur jeden z dvoch spevákov a spoluzakladateľ - píše ahaonline.cz.

A pridala aj ochutnávku z klipu k piesni Painless Death (Bezbolestná smrť). Hoci klip ešte nevidel svetlo sveta, už z fotiek je jasné, že sa z neho budú všetkým ježiť chlpy hrôzou, rovnako ako z drsnej hudby agresívneho hrdelného revu, ktorý je pre túto skupinu charakteristický.

Artur (druhý zľava) so skupinou.

facebook.com

Nezasvätených do žánru metalcore, čo je drsný štýl hudby s prvkami metalu a punku, vydesí klip určite k smrti, ale členovia skupiny sú z neho nadšení. Venovali mu totiž veľa energie i času.

Artur Štaidl s matkou Ivetou Bartošovou kedysi.

ahaonline.cz

"Ako prvú väčšiu vec, ktorú pre vás pripravujeme, je videoklip k pesničke Painless Death, ktorú nakrúcame teraz pravidelne každú nedeľu," okomentoval klip druhý spevák skupiny Jakub (20) na sociálnej sieti.

Najmladší Štaidl už skrátka nie je roztomilý Artík, ktorý sa drží maminej sukne a dudre po nej Tri oriešky.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie