Jasno
23°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Syn Ivety Bartošovej Artur Štaidl: Chce byť podnikateľom ako jeho brat Jan
Zdielať na
Showbiznis

Syn Ivety Bartošovej Artur Štaidl: Chce byť podnikateľom ako jeho brat Jan

Zdroj: ahaonline.cz

Čo nevidieť by mal usadnúť opäť do školských lavíc. Syn zosnulej speváčky Ivety Bartošovej (†48) a hudobného skladateľa Ladislava Štaidla (70) sa rozhodol pokračovať v štúdiách. Artur (18) si vybral rovnakú školu ako jeho brat Jan Štaidl (39).

“Artur študuje hotelovú školu a robí manažment hoteliérstva,“ povedal pred časom denníku Aha! Ladislav Štaidl.

Arturovi sa na škole a v odbore evidentne zapáčilo natoľko, že by chcel pokračovať. Podľa informácií Aha! začne chodiť na Vysokú školu hotelovú v Prahe. K tej patrí tiež stredná škola, kde na konci školského roka úspešne maturoval.

"Už sa hovorilo o tom, že by mal pokračovať na vysokej. Práve tam, kde študoval Jan,“ zverila sa Aha! v čase, keď sa usilvolvne pripravoval na skúšku dospelosti, dobre informovaná osoba.

Je vidieť, že Arturovi život u otca a starších súrodencov prospieva. A pretože má v bratoch veľký vzor, rozhodol sa, že ich bude v štúdiu nasledovať.

Nastúpiť na právnickú fakultu ako pred rokmi jeho starší brat, renomovaný právnik Jiří (41) ale odmietol. Pôjde v šľapajach mladšieho Jana, ktorý danú školu úspešne absolvoval s inžinierskym titulom. Teraz sa živí ako podnikateľ a doteraz je na stránkach školy vedený ako jeden z vynikajúcich študentov.

Artur má teraz pred sebou posledný voľný mesiac. Zápis do zimného semestra prvého ročníka ho čaká čo nevidieť...

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie