Polojasno
12°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Artur Štaidl: Jeho kapela musela zrušiť koncert
Zdielať na
Showbiznis

Artur Štaidl: Jeho kapela musela zrušiť koncert

Zdroj: blesk.cz

Mal to byť veľkolepý koncert, na ktorom mohla kapela Artura Štaidla (18) Behind The Mirror zažiariť medzi ostatnými zahraničnými spevákmi. Lenže vystúpenie im prekazila náhla choroba.

Pôvodne sa rockového koncertu v pražskom klube malo zúčastniť celkom šesť kapiel, vrátane troch zahraničných. Nakoniec však nevystúpi ani jedna.

“ Náš screamer má bohužiaľ niečo na prieduškách, ani hlasivky nie sú na 100 percent. Mali sme v pláne odohrať koncert aj bez ostatných kapiel, ale v tomto stave to nepôjde. Dúfame, že bude v poriadku do nasledujúceho koncertu,“ ospravedlnila sa kapela Behind The Mirror, ktorej členom je Artur Štaidl.

Chorý však nie je Artur, ale jeho kolega Jakub, ktorý je v kapele za screamera. Artur spieva čisté vokály, okrem toho hrá na gitaru a ovláda aj growl či pigsqeel.

Dve zahraničné kapely Slaughter to Prevail a Shredhead odvolali samotní organizátori. Tesne pred koncertom sa začalo poukazovať na spojenie speváka zo skupiny Slautgher to Prevail s neonacizmom. Na základe toho usporiadateľ všetky zahraničné skupiny ihneď vyškrtol zo zoznamu vystupujúcich.

V neposlednom rade sa z koncertu ospravedlnila aj česká kapela Noostrak, ktorá ako dôvod uviedla osobné záležitosti. Tento starostlivo naplánovaný koncert sa skrátka nepodaril.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie