Skoro jasno
17°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Lumos! Svet Harryho Pottera sa vrátil, pozrite si trailer nového príbehu!
Zdielať na
Showbiznis

Lumos! Svet Harryho Pottera sa vrátil, pozrite si trailer nového príbehu!

Fanúšikovia príbehov Harryho Pottera dostali pod stromček darček v podobe traileru filmu Fantastic Beasts and Where to Find Them (Fantastické zvery a ich výskyt). Vďaka príbehu čarodejníka Newta Scamandera sa tak môžu vrátiť do kúzelného sveta plneho zaklínadiel!

Spoločnosť Warner Bros. zverejnila trailer prequelu Harryho Pottera s názvom Fantastic Beasts and Where to Find Them. Už v úvode zaznie zaklínadlo Lumos Maxima, známe všetkým fanúšikom Harryho Pottera.

V krátkej upútavke môžu obdivovatelia čarodejníckeho sveta spisovateľky J. K. Rowling vidieť hlavného hrdinu snímky Newta Scamandera, ktorého stvárnil Eddie Redmayne.

V traileri sa tiež predstavila Američanka Katherine Waterston ako čarodejnica Porpentina Goldstein či Dan Fogler, ktorý stvárnil Jacoba Kowalskeho. Herecké obsadenie dopĺňajú napríklad Colin Farrell či Jon Voight.

Dej snímky sa bude odohrávať v 20. rokoch minulého storočia v New Yorku. Newt Scamander je autor učebnice, ktorú používal čarodejník Harry Potter na Rokforte.

Novinku začali nakrúcať tento rok v auguste v Leavesden Studios neďaleko Londýna. Jediné zábery, ktoré nebudú pochádzať z filmových štúdií, mali podľa plánu vzniknúť v Liverpoole

Uvedený prvý diel má americkú premiéru naplánovanú na 18. novembra 2016, zvyšné dve snímky by sa mali dostať do kín v rokoch 2018 a 2020. 

variety.com

Najčítanejšie