Jasno
18°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
Radcliffe má konkurenciu: V novom Potterovi si zahrá známy krásavec!
Zdielať na

Radcliffe má konkurenciu: V novom Potterovi si zahrá známy krásavec!

Zdroj: Isifa

Ženské publikum jasá! V prequeli Harryho Pottera s názvom Fantastic Beasts and Where to Find Them, ktorý fanúšikovia označujú aj za "nového Pottera" si zahrá aj írsky fešák!

Írsky herec Colin Farrell si tiež vyskúša, aké je to čarovať pomocou kúzelných formuliek a mávať prútikom! A nebude potrebovať ani elixír lásky, aby jeho šarm zaúčinkoval na ženské publikum.

Tridsaťdeväťročný rodák z Dublinu, ktorý sa pravidelne objavuje v rebríčkoch najsexi hercov, stvárni úlohu čarodejníka Gravesa. Ten sa stane priateľom hlavného hrdinu snímky spisovateľa a dobrodruha Scamandera. Z toho sa neskôr stane autor učebnice, ktorú používal Harry Potter v Rokforte.

Producenti pripravovanej snímky pred nedávnom zverejnili informáciu, že čarodejníka Scamandera stvárni anglický herec Eddie Redmayne.

profimedia

Snímka vznikne na motívy knihy J. K. Rowling, pričom spisovateľka sa zároveň postarala aj o scenár. Dielo Fantastic Beasts and Where to Find Them vydala Rowling v roku 2001 a na Slovensku sa dostalo na trh pod názvom Fantastické zvery a ich výskyt.

Filmové spracovanie bude mať tri časti. Prvý diel má premiéru naplánovanú na 18. novembra 2016, zvyšné dva filmy by sa mali dostať do kín v rokoch 2018 a 2020. Príbeh trilógie sa začne v New Yorku a bude sa odohrávať zhruba 70 rokov pred tým, než sa Harry Potter dostal k spomínanej učebnici. 

Nenechajte si ujsť strhujúcu veľkolepú snímku Útek zo Sibíra dnes 23:25 na JOJ Cinema, v ktorej si zahrá aj fešák Colin Farrell.

joj.sk

Najčítanejšie