Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Režisér Harryho Pottera: Chcem sfilmovať jeho dospelosť!
Zdielať na

Režisér Harryho Pottera: Chcem sfilmovať jeho dospelosť!

Zdroj: www.slashfilm.com

Svadba čarodejníka Harryho Pottera s jeho osudovou láskou Ginny Weasleyovou, narodenie ich detí či obdobie rozkvetu čarodejníckeho sveta po páde Lorda Voldemorta, ktorého zastavil chlapec s jazvou na čele. Dočkáme sa všetkých týchto scén v kine?

Fanúšikovia čarodejníckeho sveta veľmi dobre vedia ako končí či presnejšie nekončí siedma a zároveň posledná kniha Joanne K. Rowlingovej o Harrym Potterovi. Britská spisovateľka ukončila svoje slávne dielo extra kapitolou, ktorá sa odohráva o devätnásť rokov neskôr, po tom ako Harry navždy porazí Lorda Voldemorta.

V spomínanej kapitole sú načrtnuté životy teraz už dospelého Pottera, jeho ženy Ginny, najlepších priateľov Rona a Hermiony a ďalších postáv. Americký režisér Chris Columbus by rád nakrútil film práve o spomínaných devätnástich rokoch.

"Chcel by som sa k tomu vrátiť a nakrútiť ďalší film. Nie Fantastické zvery a ich výskyt, o ktorých si myslím, že budú úžasné. Chcel by som priniesť ďalší film o troch postavách - Harrym, Hermione a Ronovi," prezradil Columbus v rozhovore pre Entertainment Weekly Radio - SiriusXM.

Filmár režíroval snímky Harry Potter a Kameň mudrcov (2001) a Harry Potter a Tajomná komnata (2002) a produkoval tretí film s názvom Harry Potter a väzeň z Azkabanu (2004). Pôvodne vraj chcel režírovať celú sériu, no rozmyslel si to, pretože sa bál, že bude príliš dlho preč od rodiny.

REUTERS

Hlavnú líniu knižného i filmového príbehu Harryho Pottera uzavrela smrť krutého lorda Voldemorta a následne ponúkla iba krátky pohľad do budúcnosti spomínaných hlavných hrdinov.

"Zatiaľ som nenabral odvahu povedať o tom J.K. Rowling, pretože si ju veľmi vážim. Mala by robiť to, čo chce, no naozaj by ma zaujímalo, ako si predstavuje tie chýbajúce roky," uzavrel.

ISIFA

  

Isifa

Najčítanejšie