Zatiahnuté
17°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Spolužiaci i nepriatelia Harryho Pottera: Ako vyzerajú ich predstavitelia dnes?
Zdielať na

Spolužiaci i nepriatelia Harryho Pottera: Ako vyzerajú ich predstavitelia dnes?

Zdroj: Twitter/Tom Felton

Stvárnili Harryho spolužiakov, priateľov, úhlavných nepriateľov, ale i jeho lásky. Tváre hercov z filmov o mladom čarodejníkovi sa nám vryli do pamäti, no dnes však už vyzerajú inak. Niektorých možno nespoznáte!

To, že trojici hlavných hrdinov z filmových príbehov o čarodejníckom učnovi sa stále darí, vieme. O živote Daniea Radcliffa (Harry Potter), Emmy Watson (Hermiona Granger) a Ruperta Grinta (Ron Weasley) nám médiá pomerne často prinášajú správy.

Kariéra mladých Britov napreduje, či už na striebornom plátne, alebo divadelných doskách. Tiež vieme, ako momentálne vyzerajú.

Už menej sa píše o predstaviteľoch vedľajších postáv zo slávnych filmov, z ktorých nám mnohí prirástli k srdcu. Pozrite sa, ako teraz vyzerajú.

Tom Felton alias Draco Malfoy

whtculture.com

Tom Felton hrá v amerických i anglických filmoch. Zápornú postavu (podobnú škodoradostnému Malfoyovi) si zahral vo filme Zrodenie planéty opíc (2011).

Bonnie Wright ako Ginny Weasley

whatculture.com

Bonnie Wright si vyberá účinkovanie najmä v nezávislých filmoch, na konte má napríklad snímky After the Dark, Before I Sleep či The Sea.

Matthew Lewis ako Neville Longbottom

whatculture.com

Matthew, ktorý sa na svoje mladšie ja už takmer vôbec neponáša, vekom veľmi opeknel. Získal mnoho fanúšičiek, ktoré ho mohli vidieť vo vojenskom seriáli Bluestone 42 či na divadelných doskách.

Pozrite si ďalších hercov z Harryho Pottera:

Zdielať na

Najčítanejšie