Polojasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Radcliffe (25) prezradil, ktorý film o Harrym Potterovi je najhorší
Zdielať na

Radcliffe (25) prezradil, ktorý film o Harrym Potterovi je najhorší

Zdroj: Isifa, Warner Bros

Keď sa povie Harry Potter, ťažko si nepredstaviť tvár anglického herca Daniela Radcliffa, ktorý stvárnil mladého čarodejníka v ôsmich častiach. Angličan prezradil, na ktorý z filmov sa nemôže pozerať.

Daniel nezaspal na vavrínoch a nakrúca ďalšie filmy, no postavu študenta Rokfortskej strednej školy čarodejníckej len tak niečo neprekoná. Momentálne prezentuje svoju novú romantickú komédiu What If  a v sérii rozhovorov k jeho novému filmovému projektu sa reč zvrtla i na časy Harryho Pottera.

Daniel pre britský Daily Mail priznal, že nemá rád šieste pokračovanie filmovej série s názvom Harry Potter a Polovičný princ (2009). Dôvod? Nie je spokojný so svojím hereckým výkonom!

"Môj výkon je monotónny. Vidím, že som bol samoľúby, a to, čo som sa tam pokúšal urobiť, jednoducho nevyšlo," povedal 25-ročný rodák z londýnskeho Fulhamu. "Môj najlepší film zo série je Harry Potter a Fénixov rád. V ňom je vidieť pokrok," vyjadril sa tiež Radcliffe.

Daniel Radcliffe ako Harry Potter

Warner Bros.

Zaujímavé je, že Harry Potter a Fénixov rád (2007) bol nakrútený pred šiestym pokračovaním, a teda pred filmom Harry Potter a Polovičný princ. Daniel Radcliffe práve vtedy prežíval búrlivé obdobie a podľa vlastných slov prepadol alkoholu, no jeho závislosť sa mu podarilo udržať. Aby metle ľudstva neprepadol úplne, rozhodol sa stať abstinentom.

Aký bol prvý sex Harryho Pottera? Daniel Radcliffe (25) nešetril detailmi

Daniel Radcliffe  zároveň pre denník Daily Mail uviedol, že aj napriek jeho pochybnostiam sa autorke knižnej predlohy Harryho Pottera J. K. Rowling jeho výkon vo filme páčil. Tiež mu povedala, že dobrý herec musí byť voči sebe kritický.

J.K. Rowling (48) chystá ďalšie detektívky

Daniel Radcliffena premiére nového filmu "What If"

Isifa

Súvisiace články

Najčítanejšie