Skoro jasno
18°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
J.K. Rowling (49) a jej vianočný darček fanúšikom: Harry Potter pokračuje!
Zdielať na

J.K. Rowling (49) a jej vianočný darček fanúšikom: Harry Potter pokračuje!

Spisovateľka J. K. Rowling, ktorá stvorila fascinujúci svet kúziel, sa zaprisahala, že po knihe Harry Potter a Dary smrti (2007) nenapíše ďalšie pokračovanie. Záujem fanúšikov a spisovateľkina láska k hlavným postavám však nakoniec zmenili jej rozhodnutie!

Fanúšikovia Harryho Potter, držte si klobúky! Britská spisovateľka J.K.Rowling sa rozhodla darovať miliónom svojich priaznivcov ten najkrajší vianočný darček! Vďaka jej poviedkam sa opäť na chvíľku vrátia do magického sveta čarodejníkov, ktorý okúzlil mladých i starých.

J. K. Rowling sa rozhodla prostredníctvom svojej webstránky www.pottermore.com zverejniť 12 nových príbehov zo sveta Harryho Pottera.

Čitatelia sa opäť vrátia do Rokfortu či Šikmej uličky a prostredníctvom dvanástich postáv sa dozvedia, čo nové sa deje vo svete čarodejníkov, ako jednotlivé postavy dospeli a zariadili si životy a tiež to, ako sa darí dospelému Harrymu Potterovi!

Ako pokračuje život Draca Malfoya?

Isifa

Séria poviedok začne vychádzať od 12. do 23. decembra, pričom autorka chce novými príhodami osláviť predvianočný čas.

Jednu z poviedok údajne venuje nepriateľovi Harryho Pottera, Dracovi Malfoyovi. Tucet príbehov nadviaže na poviedku o čarodejnici Dolores Umbridge, ktorú Rowling zverejnila na spomínanom portáli na Halloween.

Viac o prvej poviedke tu: Harry Potter opäť ožíva: J. K. Rowling napísala nový príbeh!

Spisovateľka pripravuje scenár k novým čarodejníckym príbehom: Svet Harryho Pottera sa vráti! Autorka J.K. Rowling (49) už pilne pracuje

Posledný film o Harrym Potterovi Harry Potter a dary smrti II. mal premiéru v roku 2011:

Pre ženu

Najčítanejšie