Zatiahnuté
13°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Nešťastný Roman Vojtek: Vianoce strávi bez detí
Zdielať na
Showbiznis

Nešťastný Roman Vojtek: Vianoce strávi bez detí

Zdroj: archív blesk.cz

Prvé Vianoce bez rodiny. Kvôli tomu, že Roman Vojtek (43) opustil manželku Terezu (34) tesne pred pôrodom syna Benedikta (8 mesiacov), bude musieť byť na Štedrý deň sám...

"Na všetkom, čo je potrebné, sme dohodnutí. Spoločné Vianoce pri jednom stromčeku robiť nebudeme, deti tak budú mať stromčeky dva," povedal herec s tým, že si s deťmi druhé Vianoce urobia o deň alebo dva neskôr.

Aj keď rozhodnutie opustiť rodinu bolo náhle, nič neľutuje a je teraz spokojný. "Mám veľa práce. Nakrútil som teraz dva filmy, študujem ďalšiu úlohu, moderujem... Som za to rád, takto to nemusí byť stále," hovorí Vojtek a dodáva, že to ale neznamená, že by sa rodine nevenoval.

"Deti mám trikrát v týždni. Benedikta tiež, od jeho troch mesiacov si ho beriem, "zveril sa Roman na akcii hýbte sa a spievajte s Hankou Kynychovou, kam prišiel podporiť deti z detských domovov.

Roman Vojtek manželku opustil po desiatich rokoch romantickej lásky znenazdajky tri týždne pred narodením vytúženého syna. Vtedy sa nechal počuť, že jednoducho nebol dlhodobo šťastný a musel vzťah ukončiť. Hoci Tereza bola psychicky na dne a musela vyhľadať pomoc odborníkov, teraz je pre ňu najdôležitejšie, že má zdravého syna. S Romanom vraj vychádza dobre.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie