Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Roman Vojtek opustil manželku pred pôrodom: Už začalo delenie majetku
Zdielať na

Roman Vojtek opustil manželku pred pôrodom: Už začalo delenie majetku

Zdroj: blesk.cz

Okrem tehotnej ženy Terezy (34) opustil Roman Vojtek (42) tiež dom, ktorý roky spoločne stavali. Herec si je vedomý, že aj keď s rodinou fyzicky nebude, zabezpečiť ju musí. Manželia už navštívili právnika.

Zrútená Tereza berie antidepresíva a o dva týždne ju čaká náročný pôrod, pretože bábätko sa neotáča hlavou dolu. Miesto príprav na pôrod tak musela okrem šoku z odchodu riešiť ešte strechu nad hlavou... Rodinný dom v Řitce je v katastri nehnuteľností písaný na herca a jeho hodnota sa odhaduje na 10 miliónov korún. Podľa všetkého ale nakoniec zostane Tereze.

“Dohovorili sme sa na časti majetkového vysporiadania,“ prezradil herec Blesku. To je teda rýchlosť! Manželia sa na tom dohodli iba týždeň potom, čo Roman oznámil Tereze, ktorá je v deviatom mesiaci, že ju opúšťa, pretože s ňou nie je šťastný. Od tej doby sa vraj ich komunikácia obmedzila na minimum. “Hovoríme spolu hlavne kvôli dcére. A tiež práve kvôli vysporiadaniu majetkových vecí, pretože to som urobiť chcel...“ hovorí hviezda seriálu Vyprávěj či Všechny moje lásky.

blesk.cz

“Aby bola Tereza čo najviac na pokoji a pôrod prebehol čo najviac v kľude, tak sme sa dohovorili na peniazoch, ktoré jej budem dávať na obe deti dovtedy, než začne pracovať a bude doma. Dohovorili sme s na starostlivosti, chcem sa v rámci možností o svoje deti starať,“ dodal Vojtek.

blesk.cz

Súvisiace články

Najčítanejšie