Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Roman Vojtek na pokraji síl: Sťahovanie do vily k manželke! Už to nebude ako predtým...
Zdielať na
Showbiznis

Roman Vojtek na pokraji síl: Sťahovanie do vily k manželke! Už to nebude ako predtým...

Zdroj: ahaonline.cz

Len máločo v českom šoubiznise za posledný čas vzbudilo toľko kontroverzných reakcií, ako odchod seriálovej hviezdy Romana Vojtka (42) od tehotnej manželky Terezy (34) pred pôrodom syna Benedikta. Niektorí ho kameňujú za bezohľadnosť a druhí špekulujú o skutočných dôvodoch tak závažného rozhodnutia. Teraz herec popísal, ako v súčasnosti rozvrátená rodina funguje.

Svoju manželku Roman Vojtek podporil prítomnosťou pri pôrode cisárskym rezom a intenzívnou starostlivosťou o prvorodenú dcéru Editu (5). A práve to, v kombinácii s pracovným vyťažením spôsobuje, že herec vydáva viac energie než je zdravé – píše ahaonline.cz.

To potvrdil v priebehu návštevy pôrodnice pár dní predtým, než odviezol matku s chlapcom domov. “Bol som za nimi na návšteve, akurát odchádzam, pretože mám prácu. Editku mám ale pri sebe.“

Rodinná situácia je podľa Vojtka pokojná a dokonca sa chce nasťahovať späť k manželke a v prvom období Tereze pomáhať. Zároveň to však nie je tak, že by sa do ženy opäť zamiloval a chcel s ňou ďalej žiť.

“K manželke sa nevraciam, ale teraz jej budem pomáhať, budem normálne doma, podľa toho, aká bude potreba, a ešte s jej sestrou a matkou si to nejako rozvrhneme,“ prezradil najbližšie plány. Celá situácia je tak stále nejasná a nahráva tým, ktorí tvrdia, že za krutým Vojtkovým rozhodnutím stojí niečo, o čom sa nahlas nehovorí. Dozvieme sa pravdu?

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie