Zatiahnuté
Bratislava
Marek
25.4.2024
Roman Vojtek opustil tehotnú manželku: Mesiac pred pôrodom
Zdielať na

Roman Vojtek opustil tehotnú manželku: Mesiac pred pôrodom

Zdroj: blesk.cz

Obrovská zrada. To čo teraz cíti manželka Romana Vojtka (42), ktorá sa tešila na rozšírenie rodiny, miesto toho sa jej rozpadla. Pár týždňov pred pôrodom sa herec so slovami, že už ju nemiluje, zbalil a odsťahoval sa.

Prišlo to ako rana z čistého neba. Podľa informácií Blesku pred mesiacom odišiel od manželky Terezy (34) a ich štvorročnej dcérky Edity. Ešte nedávno sa Vojtek pochválil, ako sa na druhé dieťa teší, jeho činy však hovoria inak.

“Áno, s Romanom už nežijeme,“ potvrdila Blesku Vojtková, ktorej sa zo dňa na deň zrútil celý svet. “Je to pre mňa zrada a veľké ľudské sklamanie, ďalej by som sa k tomu vzhľadom k svojmu zdravotnému stavu nevyjadrovala. Za tri týždne rodím,“ zverila sa Tereza.

blesk.cz

Samotnému hercovi nebolo veľmi do reči. “Ja sa o takýchto veciach nebudem baviť. Máme teraz nejaké starosti,“ povedal do telefónu Vojtek. Ten sa odsťahoval zo spoločného bytu v Řitce pri Prahe do podnájmu v hlavnom meste. S Terezou pritom začal Vojtek chodiť po tom, čo od neho po niekoľkoročnom vzťahu utiekla jeho priateľka Kristina Kloubková k spevákovi Alanovi Bastienovi.

blesk.cz

Súvisiace články

Najčítanejšie