Zatiahnuté
Bratislava
Natália
6.10.2024
Ján Dobrík prezradil detaily o svadbe, je romantická duša
Zdielať na

Ján Dobrík prezradil detaily o svadbe, je romantická duša

Ján Dobrík konečne prehovoril. Herec, ktorý v máji šokoval nielen divákov, ale najmä svoju najbližšiu rodinu tajnou svadbou s priateľkou Lenkou, až teraz prelomil mlčanie o svojom veľkom dni.

Seriálových Hanu a Adama zastihol štáb televízie JOJ počas fotenia v krásnych svadobných šatách. Čo hercom prvé napadne, keď sa povie svadba? "Že to niekedy príde, to mi napadne," hovorí Monika.

"Ja to už mám za sebou, takže sa mi vynorí celý ten deň," priznáva sa Dobrík. Dobrík, ktorý celý ten čas držal bobríka mlčanlivosti predsalen čosi prezradil o jednom z najdôležitejších dní svojho života. Vraj všetko prebehlo bez zbytočných zhonov a stresov. 

Je spokojný

"My sme si to vymysleli tak, aby sme to nemali stresujúce," priznáva. Už je to pol roka, čo sa zo slobodného chlapca stal ženatý muž. Hoci v súkromí sa toho zmenilo veľa, pracovne vraj tamker vôbec nič.

"Pracovne som stále ten istý blázon, čo príde o 3 ráno zo Žiliny do Bratislavy a vyrábame," smeje sa herec. "Ale myslím si, že je rád, že sa oženil, je spokojný," bonzuje Monika.

Pohľad do očí

"Keď sa pozriem mojej manželke do očí, tak je to jednoducho už moja manželka, pani Dobríková, a je to nádherné ,sme proste Dobríkovci," hovorí Ján.

S hercami sa rozprávala redaktorka Petra Poláčiková:

Súvisiace články

Najčítanejšie