Zatiahnuté
17°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Divoké kone: Láska je láska, ale nevera je lákavá
Zdielať na

Divoké kone: Láska je láska, ale nevera je lákavá

Kým jedni v lete oddychovali, iní pracovali. Reč je o hercoch účinkujúcich v seriáli Divoké kone. A na čo sa môžete tešiť v ďalšej sérii úspešného seriálu?

Dominovať bude najmä láska. Do vzťahu Adama a Hany ale vstúpi niekto tretí. "Zamiešam karty," potvrdzuje herečka Natália Germániová.

Manipulácia s ľuďmi

Krásna Miriam sa zahľadí do Adama a pokúsi sa ho získať. Za každú cenu. Neváha pritom použiť všetky ženské zbrane. "Vie to. Jednoducho vie manipulovať s ľuďmi," prezrádza Natália.

Jej čaru Adam podľahne. "Ale nič nie je čierno-biele," dodáva Ján Dobrík.

Bez spánku

Krásnu, no citlivú Hanu tak v ďalšej sérii čakajú nie veľmi príjemné chvíle. "Každá žena si nájde cestu. A ak to myslí úprimne, ten vzťah by to mal vydržať," prezrádza Monika Šagátová.

Láske podľahne aj veľký John. Vraj pre ňu nebude môcť ani spávať. "Aj päťdesiatnika zasiahne amorov šíp," hovorí Ivan Tuli Vojtek.

Žiarlivá manželka

Malému Johnovi zase do života vstúpi žiarlivá predavačka Erika. "Ja som vždy zamilovaný. Aj teraz do svojej manželky, ktorá sa objaví až v druhej sérii," prezrádza Martin Šalacha.

Vďaka žiarlivej manželke sa tak diváci môžu tešiť na naozaj vtipné situácie, ktoré talianske manželstvo so sebou bežne prináša.

Druhá séria seriálu Divoké kone bude plná lásky, pozrite si reportáž:

Zdielať na

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie