Zatiahnuté
14°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Dávida už púšťam do kuchyne bez dozoru, hovorí Vilo Habo
Zdielať na

Dávida už púšťam do kuchyne bez dozoru, hovorí Vilo Habo

Viliama a Dávida Habovcov pred pár týždňami poznali len ich priatelia a rodinní známi. Dnes majú obrovský fanklub a pozná ich každý divák televíznej show Moja mama varí lepšie ako tvoja. Mnohí z vás si dokonca myslia, že bez nich to už nikdy nebude ono.

Najneobľúbenejšie jedlo Dávida a Vila je losos s kus-kusom. Je to jedlo, ktoré ich v súťaži vyradilo. "Ani sme to nečakali, nebol to zložitý recept," hovorí Vilo. Reláciu sleduje aj napriek tomu, že vypadli a svojich premožiteľov analyzuje.

"Sklamal nás. Na to, že chodí tri roky na kuchársku školu, dalo by sa od neho čakať viac," myslí si Dávid. Vilo tvrdí, že im vypadnutie nie je ľúto, vraj aj diváci by sa ich "prejedli".

Kričí pre školu

"Viem, že nás diváci chcú naspäť, ale už to nejde," tvrdí Vilo. Počas rozhovoru na Dávida vôbec nezvýšil hlas, na to nie sú diváci zvyknutí. Po synovi zvykne kričať aj doma, najmä pre školu. "Niekedy si nedá povedať, postaví si hlavu a ide si za tým svojím a nepočúva nikoho," pokračuje otec Viliam.

"Otec je do istej miery pokojný, keď si mama nevie dať rady, tak potom zasiahne on a vtedy zvýši hlas," opisuje Dávid. Súťaž sa volá Moja mama varí lepšie, ako Tvoja, prečo s Dávidom nevarila mama? "Pýtali sme sa mamy, či pôjde so mnou, ale ona na to veľmi nie je," tvrdí Dávid.

Hrnce odmalička

"Doma varí aj otec, je veľmi kreatívny," dodáva Dávid. Hrnce Dávida lákali už odmalička. "Ideme na nákup a Dávid hovorí, tato, toto by som si chcel vyskúšať uvariť," dodáva Vilo.

Pozrite si celý rozhovor v priloženom videu:

Súvisiace články

Najčítanejšie