Skoro jasno
15°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Tragédia pre Hanu Hegerovú: Zomrel jej jediný syn
Zdielať na
Showbiznis

Tragédia pre Hanu Hegerovú: Zomrel jej jediný syn

Zdroj: ahaonline.cz

Akoby to nestačilo, že prekonala mozgovú aj srdcovú príhodu a nemohla chodiť. Osud prvej dáme českého šansónu Hane Hegerovej (83) zasadil ďalšiu ranu. Zomrel jej jediný syn Matúš (†60). Áno, je to pravda, hlesla do telefónu speváčka.

“Nemôžem o tom hovoriť,“ dodala Hegerová pohnuto. Niet divu. Matka prežila svoje jediné dieťa. Šansoniérka prekonala vlani začiatkom decembra vážny zdravotný kolaps, po ktorom ju lekári uviedli do umelého spánku.

Niekoľko mesiacov sa potom zotavovala, dokonca sa znovu učila chodiť. Aj keď tomu veril málokto, vďaka nezdolnej povahe je dnes späť vo svojom milovanom byte na Staromestskom námestí.

Matúš zrejme tuhý korienok po matke zrejme nepodedil. Teraz v júli oslávil len šesťdesiatiny.

“Minulý týždeň mal pohreb,“ prezradil denníku Aha! zdroj blízky speváčke. Dodal, že syn Hegerovej mal problémy s alkoholom, ktorý mu vážne poškodil pečeň a pankreas.

“Rakovina to úplne nebola, ale mal smrteľnú chorobu,“ potvrdila utrápene sama Hegerová. Jedinou radosťou jej tak zostali vnuci. Starší Matúš sa živí filmovou produkciou v Česku, mladší Marek hrá hádzanú na Slovensku.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie