Oblačno
13°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Darebáci z Divokých koní: To sú manželia Kozákovci
Zdielať na

Darebáci z Divokých koní: To sú manželia Kozákovci

Hercov Divokých koní si fanúšikovia nedajú! Romantiku diváci milujú a asi každý chce, aby dobro zvíťazilo nad zlom. Čo na to hovoria seriáloví zloduchovia - manželia Kozákovci?

"Ja nemám rada, keď sa hovorí, že Simona je zlá. Principiálne ju všetci vnímajú negatívne, ale nikto nie je zlý alebo iba dobrý," tvrdí herečka Alena Ďuránová.

Aj negatívni sú obľúbení

Napriek tomu, že hrajú negatívne postavy, ľudia ich zbožňujú. "Chcú nás, chodia za nami počas autogramiád a dokonca sa s nami aj fotia. Majú nás radi, lebo to oživujeme," tvrdí herec Robo Halák.

"Nie je to také fádne. Zlých treba a všade sú. Takže je to také reálne," dodáva.

Prerod Simony

Či sa ľahšie hrá zloduch alebo dobrák, je ťažké povedať. "Všeobecne sa hovorí, že zloduch sa hrá lepšie, ale aj dobré sa dá zahrať, no dôležité je, aby prišla nejaká zmena, lebo hrať len dobrého je nuda a hrať len zlého je tiež nuda," hovorí seriálová Simona.

Práve Simona teraz prechádza prerodom. Ale nikto jej veľmi neverí. Každý čaká, že sa vráti k tomu zlému. "Nie, to nie je pravda, neverím," obraňuje svoju kolegyňu Robo Halák.

Môžu sa vyjadriť

Tvorcovia majú o vývoji seriálu svoju predstavu. Svoje nápady a podnety im síce posunúť môžu, no výrazne seriál ovplyvniť nemôžu. "Máme svoju linku a tú musíme držať," dodáva Alena Ďuránová.

Darebákov v Divokých koňoch hrajú Alena Ďuránová a Robo Halák, pozrite si rozhovor:

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie