Zatiahnuté
19°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Chorá Jana Hlaváčová už nevychádza medzi ľudí
Zdielať na
Showbiznis

Chorá Jana Hlaváčová už nevychádza medzi ľudí

Zdroj: ahaonline.cz

Kvôli ťažkým depresiám sa Jana Hlaváčová (77) rozhodla skoncovať s herectvom a už nevychádza ani do spoločnosti. Cenu za majstrovstvo v dabingu tak za matku preberala dcéra Munzarová (43).

Umelci a hostia sa v Přelouči, kde sa slávnostný večer cez víkend konal, tešili, že sa stretnú so slávnou herečkou, ale márne.

Miesto nej dorazila dcéra Bára, ktorá za ňu prevzala cenu Františka Filipovského za celoživotne herecké majstrovstvo v dabingu.

“Ďakujem, že ste ma poctili takýmto ocenením. Denne sledujem televíziu, a tak aj prácu dabérov. Som rada, že niektorí moji kolegovia stále drží vysokú úroveň českej dabingovej školy,“ prečítala Munzarová odkaz matky. Potom jej ešte priamo z javiska zatelefonovala a manželka Luďka Munzara (82) pozdravila divákov aj hlasom.

To, že Hlaváčová nechce vychádzať medzi ľudí, bolo vidieť aj pred pár dňami, kedy sa po letnej pauze vracal muzikál Fantóm Opery a do hľadiska zasadla Bára s rodinou. Ale bez rodičov. Kolegom však prezradila, že matka podstúpila nové vyšetrenia, ktoré potvrdili, že je na dobrej ceste.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie