Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Chorá Jana Hlaváčová: Už nemôže ani hovoriť
Zdielať na
Showbiznis

Chorá Jana Hlaváčová: Už nemôže ani hovoriť

Zdroj: ahaonline.cz

Rodinný klan Munzarovcov prišiel na Thálie, aby rozdával. Najskôr cenu a potom sa ukázalo, že aj peniaze. Munzar family založila nadáciu. Jana Hlaváčová ale chýbala. Jej zdravotný stav sa opäť zhoršil. Depresie znova udreli...

V čele rodinnej nadácie je doyen rodu Luděk (82), členmi rady sú jeho dcéra Bára (43) a jej životný partner Martin Trnavský (45) – píše ahaonline.cz.

“Cieľom je okrem iného podpora kultúry umenia a zlepšovanie kvality života,“ tvrdí herečka. A nehovorí len tak do vetra. Nadácia už za dva roky rozdala 180 tisíc korún.

Bára, ktorá priznala, že kvôli starostlivosti o rodičov sa vzdala niektorých hereckých aktivít, má na starosť ešte náročný projekt. Do pražského Národního divadla vzala Munzarová aj dcéru Aničku (12), ktorej otcom je exmanžel, herec Jiří Dvořák (48).

Len matka Jana Hlaváčová (77) chýbala. Zdravotný stav obľúbenej herečky, ktorá trpí depresiami, sa minulý týždeň natoľko zhoršil, že prestala hovoriť. Samotnú Janu to tak sužuje, že radšej nechodí medzi ľudí.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie