Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Munzarová sekla s kariérou: Musí sa postarať o vážne chorých rodičov
Zdielať na

Munzarová sekla s kariérou: Musí sa postarať o vážne chorých rodičov

Zdroj: blesk.cz

Kvôli chorým rodičom sa Bára Munzarová (43) dobrovoľne vzdala svojej hereckej kariéry. Jej otec Luděk Munzar (81) už dlhší čas bojuje s rakovinou obličiek, prostaty a ďalšími problémami, jej matka Jana Hlaváčová (76) naopak roky bojuje s ťažkými depresiami.

Bára Munzarová nechce nič podceniť, a tak sa o svojich chorých rodičov radšej stará celé dni. “Ja som teraz opatrovateľka na plný úväzok, takže sa starám o rodičov a o dcéru. Robí mi to ohromnú radosť,“ zverila sa Munzarová.

Zásadné rozhodnutie skoncovať s hereckou kariérou prišlo vo chvíli, kedy sa na vlani na jeseň zdravotný stav jej otca LuďkaMunzara začal zhoršovať.

Munzarovi zlyhali obličky a musel byť hospitalizovaný. Okrem toho bojuje s rakovinou prostaty, vredmi na dvanástniku, problémami s kĺbmi a je po operácii šedého zákalu.

“Som šťastná, že som si urobila čas, pretože im mám čo vracať. Dobrovoľne som sa zastavila až po nakrútení seriálu Ordinace v růžové zahradě. Zostalo mi len pár nádherných predstavení v divadle,“ priznala sa herečka, ktorá sa naviac stará o matku Janu Hlaváčovú a svoju dcérku Aničku.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie