Zatiahnuté, dážď
12°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Moja mama varí lepšie ako tvoja: Junior má špeciálnu pomôcku
Zdielať na

Moja mama varí lepšie ako tvoja: Junior má špeciálnu pomôcku

BRATISLAVA / Na obrazovkách televízie JOJ sa rozbehla nová kulinárska šou. Nie je ale len o varení, no i o rodine. Moja mama varí lepšie ako tvoja je zábava pre divákov, súťažiacich i moderátora.

Moderátor Junior má v kuchyni netradičnú pomôcku. Rukavicu na pravej ruke. "Ide o to, že keď varia deti, ktoré variť nevedia, tak je dôležitá bezpečnosť. Toto nie sú rytierske hry, ale rukavica je bezpečnosť, aby sa nepozerali," prezrádza moderátor.

Rukavica je kovová, takže ostrie noža ruku neporaní.

Relácia má za sebou svoju prvú časť. Moderátor počas nej divákom vysvetlil pravidlá súťaže a tiež to, na čo je dobrý takzvaný zvon. 

"Keď sa odkryje zvon, mama vie, ktorý recept z ich receptov, ktoré posielali, budú variť," vysvetľuje Junior.

Súťažia dve rodiny

Počas šou súťažia proti sebe dve rodiny. "Mama je tá, ktorá hovorí svojmu dieťaťu, aký má recept, čo má robiť. A rodina, ktorá je úspešnejšia, tá ide do ďalšieho kola. Za to jedno kolo získava 500 eur," dodáva moderátor.

Recepty sú tradičné rodinné. Po príprave chodu ich ochutnáva špecialista. "Ten sa vyjadrí, či to tak má chutiť, alebo nie," hovorí Junior.

Rodič v hre

Keď je dieťa v panike, môže rodič do súťaže zasiahnuť. Stlačí hrniec a čas síce odsýpa dvakrát rýchlejšie, ale rodič môže výrazne svojmu potomkovi pomôcť. "Zväčša tam nabehnú so svojimi rýchlymi a skúsenými pohybmi," dodáva moderátor.

Variť sa začína po návšteve špajzy. Tam súťažiaci strávi asi minútu, počas ktorej vyberá ingrediencie. A potom už začína variť.

Sledujte reláciu Moja mama varí lepšie ako tvoja na obrazovkách televízie JOJ už o 17:55 hod.

Junior prezrádza, prečo v kuchyni používa kovovú rukavicu, pozrite si rozhovor:

Súvisiace články

Najčítanejšie