Oblačno
14°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Junior sa do módy vôbec nevyzná, Marcel kupuje žene bielizeň
Zdielať na
Showbiznis

Junior sa do módy vôbec nevyzná, Marcel kupuje žene bielizeň

Moderátori Československo má talent Junior a Marcel moderovať vedia, to je všetkým jasné. Ale k výstupu na pódiu patrí aj adekvátne oblečenie. Zisťovali sme, ako sú na tom s vkusom a citom pre módne kreácie.

Jeden krajší ako druhý. Noví moderátori talentovej šou si musia dať záležať na tom, ako vyzerajú a čo majú oblečené na obrazovke. Ale čo v súkromí? "Nemám vzťah k móde," hovorí Junior.

Takže tepláky a hor sa do rádia. Tam sú chlapci schovaní. Ale na očiach divákov... "Ja mám našťastie manželku, ktorá povie tak a tak, alebo povie týmto smerom áno, alebo nie," tvrdí Junior.

Pásiky s guľôčkami

Ak by totiž Junior stajloval sám seba, nemuselo by to dobre dopadnúť. "Ja by som skombinoval pásiky s guľôčkami. Radšej to nechám na tých, čo povedia áno-nie," dodáva.

Celkom inak je na tom Marcel, hoci v súkromí tiež najradšej chodí ležérne oblečený. "Najradšej nosím tepláky alebo lezecké nohavice, tričko, mikina, toto som ja," priznáva.

Bielizeň dva v jednom

Pred divákmi to však brilantne hrá na slušáka. "Pokiaľ človek ide na obraz, tá forma musí byť taká, aby to celé dávalo zmysel," myslí si Marcel. Na rozdiel od Juniora, Marcel módu miluje a vyzná sa.

"Chodím rád nakupovať do obchodov, dokonca u mňa je úplne bežné, že manželke nakupujem konfekciu," hovorí Marcel.  Dokonca priznal, že nezostáva iba pri nej.

"Áno, kupujem aj spodnú bielizeň, ak chlap kupuje žene spodnú bielizeň, je to ako keď kupuješ dieťaťu vláčik. Je to aj pre teba," vysvetľuje moderátor Marcel. 

Pozrite si reportáž redaktorky Eriky Barkolovej:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie