Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Junior a Marcel pred TALENT-om: Je to výzva!
Zdielať na

Junior a Marcel pred TALENT-om: Je to výzva!

Ide im karta. Budú moderovať najväčší projekt v ich kariére. Šou Československo má talent má nových moderátorov - dvoch pánov známych svojím šarmom a humorom - Juniora a Marcela.

"Nie každý deň človek dostáva takéto ponuky, takže teší nás to veľmi. ČSMT je najväčšia šou v rámci toho, čo existuje na trhu, najúspešnejšia vrámci formátu na svete." hovorí moderátor Junior.

Talent moderátorov

"Vždy to prinesie situácie, ktoré sú korenisté, zaujímavé pre diváka, ale určite aj pre tvorcov," dodáva moderátor Marcel.

Súťažiaci budu prichádzať s talentami od výmyslu sveta. Načo majú talent noví moderátori? "Neviem, na čo mám talent. Dúfam, že na moderovanie a dúfam, že na otca a manžela," hovorí Junior.

Ponožky pri posteli

"Ako každý muž mám úžasný talent  nechávať si ponožky pri posteli. Ako každý muž, mám talent na kopu vecí, ktoré naše partnerky neznášajú," dodáva Marcel.

Možno ten najväčší talent ešte nevyplával na povrch. "Kresliť veľmi by som chcel, ale neviem... spievať, veľmi by som chcel, ale neviem spievať. Tam talent nie je, preto si myslím, že to zostáva v niečom inom, len som to ešte neobjavil," smeje sa Junior.

Erika Barkolová vyspovedala Juniora a Marcela:

Zdielať na

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie