Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Extrémny TALENT! Neuveríte, čo tento mladík dokáže so svojím telom!
Zdielať na

Extrémny TALENT! Neuveríte, čo tento mladík dokáže so svojím telom!

To, čo predviedol tento chalan sa len tak nevidí! Účastník šou Taliansko má talent Francesco Ferraro svojím extrémnym vystúpením všetkých šokoval!

Nad vystúpením mimoriadne ohybného tanečníka z talianskeho Neapola všetci krútili hlavou. To, čo so svojím telom počas tanca stváral je za hranicou možností ľudského tela!

Svoj výstup začal mierne, prítomní ostali v rozpakoch, dokonca bolo počuť i posmech. V rifliach a tričku s fúzami a náznakom úsmevu mnohých nezaujal. 

No keď šou rozbehol z hľadiska sa ozývalo híkanie a porota ostala v nemom úžase.

Dvadsaťjedenročný Francesco, ktorý má prezývku Cisko, sa ihneď po svojom vystúpení stal novou talianskou hviezdou.

Pozrite si extrémny tanec Francesca Ferrara:

Talent 5 prichádza

Televízia JOJ a česká Prima TV rozbiehajú už piaty ročník televízneho projektu Česko Slovensko má talent, ktorý je československou verziou šou Got Talent.

Tá je pre každého, kto má jedinečný hlas, tanečné pohyby, či iný výnimočný talent.

Chcete byť súčasťou najväčšej talentovej súťaže na svete? Prihláste sa do šou Česko Slovensko má talent! Zaregistrovať sa môžete TU.

Štvrtý ročník Česko Slovensko má talent ovládol Miro Sýkora. Jeho príbeh a talent dojal všetkých, vo finále dokázal napriek ťažkej konkurencii zvíťaziť. Spevák s veľkým príbehom dokázal, že aj v komerčnej televíznej šou má priestor tak náročný žáner akým je opera.

Miro Sýkora rozplakal divákov už v divadle, kde vyrozprával aj svoj neľahký osud. Ako malý prišiel o otca a pri odlúčení prežil veľký šok, po ktorom už neprehovorí bez toho, aby sa nezajakával.

Miro Sýkora však neprišiel ovládnuť veľkú talentovú šou iba svojím príbehom. Bolo to jeho veľké srdce a hlavne veľký talent, ktoré presvedčili väčšinu divákov.

Prihláste sa i vy do šou Česko Slovensko má talent! Pozrite si reportáž, ako na to:

Zdielať na

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie