Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Bratia Szabóovci (18) si získali porotu i publikum ČSMT
Zdielať na
Hudba

Bratia Szabóovci (18) si získali porotu i publikum ČSMT

Pochádzajú z Komárna a porotu šou Česko Slovensko má talent zaujali ešte skôr, ako predviedli svoj talent. Dvojičky Peter a Tomáš Szabóovci sa do talentovej súťaže prihlásili s vlastnou hudobnou tvorbou.

Dvaja mladí sympatickí chlapci si čas na svoje prvé vystúpenie v divadle v Brne krátili hraním a spevom. Vtedy sme ani my a ani oni netušili, že o pár mesiacov neskôr sa dvojičky Peter a Tomáš dostanú až do finále šou Česko Slovensko má talent.

Porotu i divákov očarili svojím spevom a vlastnými pesničkami, ktoré sú vždy o láske a dievčatách.
"Veľmi radi píšeme texty a vyjadrujeme naše názory na papier, a potom aj do nejakého beatu a podmazu, pre nás je to zábava aj práca," priznávajú bratia.

Spev vraj majú v krvi. Zdedili to po otcovi a hudba im vraj bola vždy veľmi blízka. "Keď sme boli malí, tak sme stále spievali, a potom dva roky vôbec. Žiaden spev, lebo sme mutovali a hlas skákal, to bolo také čudné, a potom to nejak prišlo," opisujú.

Začínali s rapom, no neskôr presedlali na pop, ktorým by sa v budúcnosti chceli aj živiť. Zaujímavé je, že hudobnú vkus majú rozdielny. Svoje texty píšu prevažne v angličtine, no sľúbujú, že ich prvý rádiový singel bude slovenský. "Veľmi som im držal palce, povedal som, že sú čierny kôň, dokázali to a som rád," dodáva porotca Slávik.

Šou Česko Slovensko má talent každú nedeľu večer na TV JOJ. VIAC TU.

Zdroj: topstar.sk/Alexandra Hinková

Zdielať na

Najčítanejšie