Skoro jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Víťaž Talentu Sýkora (25). 24 hodín po a už má novú pieseň!
Zdielať na
Hudba

Víťaž Talentu Sýkora (25). 24 hodín po a už má novú pieseň!

Ešte to nie je ani 24 hodín, čo sa stal víťazom štvrtého ročníka šou Česko Slovensko má talent, a Miroslav Sýkora sa už môže pochváliť, že má na svete svoj prvý vlastný singel! Spolu s minuloročným víťazom talentu Jožkom Pavlusíkom nahrali pieseň, ktorá je ako stvorená pre vianočný čas!

Dvaja operní speváci, dvaja víťazi šou Česko Slovensko má talent, jedna pieseň. Výsledok musí byť špičkový! Presne s týmto vedomím sa minulý týždeň postavili pred mikrofón Jozef Pavlusík a Miroslav Sýkora.

"Celé to vymyslel Jaro Slávik," prezradil spevák Jozef Pavlusík.

Porotca a producent v jednom Jaro Slávik, mohol v tom čase iba hádať, ako dopadne nedeľné finále, no spojenie týchto dvoch pánov bolo čisto pragmatické rozhodnutie.

"Je to pre mňa veľká česť, že si s Jozefom môžem zaspievať a aj vyskúšať nahrávanie v štúdiu," priznal Miroslav Sýkora.

Vo finále ich hlasy dokonale ladili a piesni, ktorú spolu nahrali, predpovedá producent veľký úspech.

"Ja som rád, že sa nenudím a že je robota," neskrýval nadšenie tohtoročný víťaz šou Česko Slovensko má talent Miro Sýkora. Jeho životný príbeh nájdete tu.

Pieseň v štýle pop opery síce nie je celkom Mirova šálka kávy, ale nahrávanie sa mu veľmi páčilo. Teraz, keď vyhral 50-tisíc eur, možno si podobné štúdio zariadi aj sám. Hlavné však je, aby stále spieval.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:55!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie