Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Neuveriteľný Talent! Z rôznych kútov, no stále spolu
Zdielať na
Showbiznis

Neuveriteľný Talent! Z rôznych kútov, no stále spolu

Z času na čas sa v šou Česko Slovensko má talent stane to, čo sa stalo minulú nedeľu. Traja tanečníci, kamaráti, ktorí sa prišli porote ukázať osobitne, napokon predsa len skončili spolu. Porota im dala druhú šancu.

Martin Postolka, Henrique Pinto a Sami al Obaid sú traja kamaráti, ktorí sa spoločne tancujú už nejaký ten piatok. S touto pohybovou aktivitou vraj začali kvôli tomu, aby sa na diskotékach krútili dievčatá práve okolo nich a nie okolo iných chlpacov. Vraj to aj zaberá :-)

Do šou Česko Slovensko má talent však prišli súťažiť jednotlivo, každý zas seba. Bola to akási ich malá súťaž. Lenže... Samostatne porotu nezaujali. A tak Lucka Bílá vymyslela, že by mali tancovať všetci traja spolu. Ich výkon uvidíme už čoskoro, no my vám zatiaľ prezradíme čo ani porota nevie. Títo chlapci majú totiž zaujímavé životné príbehy.

Martin je čistokrvný Čech, ako sám hovorí. Mená ostatných dvoch napovedajú, že ich korene budú niekde v cudzine, a je to naozaj tak. Jeden pochádza z Afriky, druhý je Arab. "Musím sa priznať, že Afrika mi chýba," prezradil Henrique, ktorého otec je Afričan. "Tu je na mňa príliš zima, najradšej by som sa vrátil domov."

Naopak Sami je rád, že žije v Čechách. "Pätnásť rokov som žil v Kuvajte a potom som sa vrátil sem," opisuje svoj príbeh Sami, "a vrátiť do Kuvajtu by som sa nechcel."

Chlapci nám prezradili aj ďalšie dôvody ich rozhodnutí, tak ak vás zaujímajú, pozrite si priložené video.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:35!

Alexandra Hinková

Zdielať na

Najčítanejšie