Skoro jasno
21°
Bratislava
Viktória
10.5.2024
Drsná pomsta: Takto Rychtář zrichtoval obývačku v dome exmanželky
Zdielať na
Showbiznis

Drsná pomsta: Takto Rychtář zrichtoval obývačku v dome exmanželky

Zdroj: ahaonline.cz

Josef Rychtář po tom, čo ho exmanželka Darina Nová (57) nechala súdne vykázať z říčanskej vily, vyhodil vybavenie obývačky na skládku. Vzhľadom k tomu, že išlo aj o jej majetok, Darina to považuje za krádež. Opäť sa do všetkého vložila polícia.

Išlo o dva obrazy, skriňu, stolík, sedačku a plazmový televízor v hodnote skoro tridsaťtisíc korún píše ahaonline.cz.

“Všetko som vyhodil na skládku. Bolo to moje zariadenie a chodil tam kocúr, ktorý tú miestnosť používal ako záchod. Keď som zatarasil vstup, tak bolo zle a viedlo to až k zákazu vstupu do domu,“ vysvetlil vdovec po Ivete Bartošovej (†48) dôvody svojho vyčíňania.

“Ten majetok bol spoločný a bol tam televízor. Tak som zavolala políciu, aby túto krádež zadokumentovala,“ povedala denníku Aha! Darina s tým, že veci patria do spoločného majetku manželov.

“Povedala som, že exmanžel vraj veci z obývačky vyhodil na skládku, ale pochybujem, že by ich tam vyviezol aj s plazmovým širokouhlým televízorom. Ten má asi zamknutý v priestoroch firmy,“ vypovedala exmanželka.

Ani privolaní policajti to vraj nemali s Rychtářom jednoduché. “Stále bol tesne za nami a sprosto vykrikoval. Až ho policajtka musela upozorniť, že má so mnou zákaz kontaktu, ktorý porušuje a že sa nemá ani približovať, čo nerešpektoval. Taktiež pred policajtmi vykrikoval, nech zostanem v dome, že jemu patrí dvor a priľahlý pozemok. Že tam nemám čo liezť,“ popísala dramatické chvíle Nová, ktorá žije vo vlastnom dome v strachu – riešenie je v nedohľadne.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie