Zatiahnuté, dažďové prehánky
11°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Syn Josefa Rychtářa: Otec ma chcel zabiť
Zdielať na
Showbiznis

Syn Josefa Rychtářa: Otec ma chcel zabiť

Zdroj: ahaonline.cz

Vojna medzi otcom a synom sa rozhorela naplno. Na Josefa Rychtářa (57) , ktorý musel podľa súdneho rozhodnutia opustiť na 60 dní svoju říčanskú vilu, podal trestné oznámenie jeho starší syn Josef (29). Podozrieva otca, že mu povolil skrutky na zadných kolesách auta. Mladý Rychtář má strach, že ho chce otec zmrzačiť, alebo rovno pripraviť o život.

Vzťahy medzi otcom a synom sa priostrujú každým dňom a okolie oboch Rychtářov sa začína báť, kam to až zájde.

“Rychtář junior išiel na políciu a podal na svojho otca trestné oznámenie, pretože je presvedčený, že sa ho pokúsil pripraviť o život tým, že mu už niekoľkokrát povolil skrutky na jeho aute,“ povedal denníku Aha! zdroj blízky obidvom mužom.

“Dňa 27.7.2015 som v ranných hodinách zistil, že obe zadné kolesá môjho vozidla sú povolené. Všetky skrutky boli zaskrutkované len na tri otočenia,“ uviedol do protokolu Josef Rychtář ml. s tým, že podozrieva práve svojho otca.

“Dal som si to do spojitosti zo SMS, ktorá mi prišla v ten deň: Dávaj pozor, keď jazdíš. Túto správu mi poslal zo svojho telefónneho čísla,“ dodal mladý Rychtář, ktorý nedávno prezradil, že sa nechá premenovať.

Nechce totiž nosiť rovnaké priezvisko ako jeho otec. Otec Rychtář všetko popiera a o synovi hovorí ako o bláznovi.

“Ten človek by sa mal ísť liečiť na psychiatriu. Jeho auta som sa nedotkol a nikto ma u neho ani nemohol vidieť, pretože som v mieste, kde býva, dlho nebol,“ povedal denníku Aha! vdovec po Ivete Bartošovej (†48).

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie