Polojasno
12°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Tajná schôdzka Rychtářa so Štaidlom: Dostal podiel z dedičstva
Zdielať na
Showbiznis

Tajná schôdzka Rychtářa so Štaidlom: Dostal podiel z dedičstva

Drží slovo. Ladislav Štaidl (70) splnil dohodu, kvôli ktorej sa po smrti Ivety Bartošovej (†48) vzdal Josef Rychtář (57) všetkých nárokov na dedičstvo v prospech speváčkinho syna Artura (18).

Vdovec sa v Justičnom areáli v Prahe na Míčánkách tajne zišiel s Arturovým nevlastným bratom a právnym zástupcom JUDr. Jiřím Štaidlom (40).

“Vzdal som sa všetkých dedičských práv a vybavenia domu za pol milióna korún. Mal som len jednu podmienku, a na tú pán Jiří Štaidl pristúpil,“ zveril sa Rychtář Blesku.

“Chcel som naspäť šperky, ktoré mala Ivetka vo chvíli smrti na sebe. Bol so snubný a zásnubný prsteň. Nikdy ich neplánujem speňažiť, majú pre mňa obrovský význam,“ vysvetlil vdovec. Presne rok a týždeň od sebevraždy Bartošovej sa mu jeho prianie splnilo.

Na poslednom stretnutí si Jiří Štaidl nechal od Josefa Rychtářa podpísať na súde odovzdávací protokol, v maličkej šedej preloženej igelitke mu odovzdal podiel na dedičstve, potriasol mu pravicou a obaja sa rozišli s nádejou, že sa už nikdy nestretnú.

blesk.cz

Pozrite si, ako žila speváčka Iveta Bartošová:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie