Oblačno
14°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Rychtář sa znova vyhol súdu: Právnici už stáli 11 tisíc eur
Zdielať na
Showbiznis

Rychtář sa znova vyhol súdu: Právnici už stáli 11 tisíc eur

Zdroj: ahaonline.cz

Trest pre Josefa Rychtářa (57) v Taliansku opäť nepadol. Sudca mal toho veľmi veľa a nezvládol všetky rozsudky, zveril sa denníku Aha! sklamaný Domenico Martucci (38).

Taliansky gróf ťahá vdovca po Ivete Bartošovej (†48) po súdoch od júla 2013. Vtedy sa mal Rychtář pri oslobodzovaní Džambulky z Martucciho zámku dopustiť násilného vniknutia, obmedzovania osobnej slobody a ublíženia na zdraví - píše ahaonline.cz.

“Môj právnik požaduje odňatie slobody na dva roky a štátny zástupca na šesť mesiacov. Rozsudok by už mal snáď padnúť šiesteho júla,“ povedal Domenico o už raz odročenom súde. Verí ale, že bude opäť sláviť. Taliansky súd mu totiž dal už dvakrát za pravdu.

Za zničenie kľučky na dverách Rychtář vyfasoval 30 hodín verejnoprospešných prác a pokutu v prepočte 84 tisíc korún. Za napadnutie Martucciho matky bol odsúdený na tri roky odňatia slobody s odkladom na päť rokov a dostal príkaz zaplatiť odškodné vo výške 560 tisíc korún.

Za právnikov 297 tisíc korún

Vláčenie Rychtářa po talianskych súdoch už vyšlo Martucciho na pekný balík. “Práve som zaplatil právnikovi jedenásť tisíc eur,“ zveril sa gróf. To je v prepočte 297 tisíc korún.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie