Zatiahnuté
13°
Bratislava
Roland
9.5.2024
Mirka Partlová prehovorila o zákulisí šoubiznisu
Zdielať na

Mirka Partlová prehovorila o zákulisí šoubiznisu

Mnoho slovenských hercov si žije na voľnej nohe. Medzi nimi aj Mirka Partlová. Magazínu TOPSTAR popísala, ako to vyzerá.

Nakrúcanie seriálu Panelák sa skončilo, Mirka ale doma s vyloženými nohami nesedí. "Pracujem, presedlala som z kamery na divadlo," vysvetľuje herečka.

V divadle má toho neúrekom, ale skúšanie nových hier a samotné predstavenia sú pre Mirku radosťou a dávajú jej aj väčšiu slobodu, ako účinkovanie v seriáli. "Keď už to máš nacvičené, hrá sa len večer," vysvetľuje.

Žije sa dobre a ťažko

A môže toho oveľa viac, než počas nakrúcania v Paneláku. "Môžem sa prefarbiť, alebo ostrihať, nemusím sa farbiť úplne presne, mám čas na seba, na inú prácu," vymenováva Partlová.

Niečo má divadlo so seriálom predsa len spoločné. Režiséri vraj kričia všade rovnako. "Všade sa kričí, keď sú zlí ľudia, alebo nie je nálada, ale vždy je to dobre myslené," myslí si Mirka.

Mnohí si myslia, že život na voľnej nohe je rozprávkový. Mirka, ako sa ti takto žije? "Dobre a ťažko. Dobre, lebo som sama sebe pánom, ťažko, lebo nie je istota," vysvetľuje herečka. Každú voľnú chvíľu venuje sebe a svojim blízkym.

S herečkou sa zhovárala redaktorka Soňa Vincze:

Zdielať na

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie