Jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Herečka Partlová (29) sa na váhu nepostaví
Zdielať na
Showbiznis

Herečka Partlová (29) sa na váhu nepostaví

Mirka Partlová alias Angie z Paneláku je krásna a sexi. Jej čoraz štíhlejšie telo mnohí pripisujú poruche v stravovaní. Na váhe nestála už 15 rokov. Desí ju azda jej hmotnosť?

Mirku sme v zákulisí pri nakrúcaní seriálu stretli v župane! "Teraz to vyzerá, ako keby som bola na nejakom wellnes pobyte, ale bola som s Koleníkom v posteli," smeje sa herečka.

Špekulácie o anorexii

Nikomu neuniklo, že Mirka poriadne schudla, svoje štíhle telo nezakryla ani v župane. Médiami prebehli správy, že trpí anorexiou. "Áno, určite," smeje sa Partlová. "Nie, preboha, netrpím," hovorí.

Pravda je však taká, že na váhu by ste ju nedostali. "Ja som nestála na váhe asi 15 rokov. Ja som povedala, že ani u lekára sa nepostavím," tvrdí Mirka. Priznáva, že stravu má upravenú, najmä kvôli žalúdku, ktorý jej pomaly trávil a bývalo jej zle. Tak spravila radikálnu zmenu.

Bez príloh

"Ja napríklad vôbec nejem prílohy. Ja som väčšinou na mäse a zelenine," vysvetľuje Partlová. No a keď sa k tomu pridá šport, štíhla postava je na svete.

Športom nazýva dlhé naozaj dlhé prechádzky v prírode. "Mne je to bližšie ísť niekam do prírody, ako byť v klimatizovanej miestnosti," dodáva.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie